ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Friday, April 8, 2011

kerja !!

salam alaik wahai semuaaaaaaa : ) semua sihat ? alhamdulillah . masih diberi oksigen percuma oleh ALLAH S.W.T : )
huhu.... akhirnya ada jugak masa nak ber blogging ni . *sebenarnye ade je mase tapi malas* bukan ape ... sekarang sebenarnya... sebenarnya ... sebenarnya .. saya sudah kerja ! uhuk2 . BUKAN DOKTOR YE . DOKTOR tu lambat lagi . but the title will come.. wish me for Dr. Nurul Wahida Othman : ) i wish . prays for me . INSYAALLAH .. 
haha .oke cite bab kerja . sekarang ni kerja pun sebab nak isi masa kat rumah yang tersangat la senggang ! hmm . duk rumah pun kalau asyik onlineeee . boring jugak . dah habis tolong mak ayah itu ini .. ape lagi nak buat ? tengok tv ? aha . dah tak teringin dah . tv tv ni zaman baju sekolah kain biru tua dulu nun . tv tu dah macam kembar . KEMBAR TAK SEIRAS LAA :p
onlinee pun ... lame sangat NAIK BORING ! so dari pengsan keboringan . lebih baik kerja kan ? income masuk . experience dapat  : )
 sebut pasal experience..excerly saya dah dapat satu experience bila kerja ni ..bila dah kerja ni.. baru tahu penatnya rasa bila balik kerja , malas nya rasa bila nak p kerja keesokkan harinya .. baru tahu macam mana susahnya ayah kerja siang malam cari duit nak bagi makan family.. nak sara family.. nak tanggung study saya ..nak bagi duit kat saya lagi...bayangkan kerja penat penat . then duit semua hbs untuk segala macam perkara.
kadang kadang tgk ayah nak beli baju baru pun pikir 2 3 kali .. ): *sedih pulak rasa*kita pulak senang senang jer mintak segala bagai macam benda kat ayah ... aduhai. insafnya bila dah kerja ni . baru ingat betapa besarnya pengorbanan mak dan ayah ..so for those who are still have both of them .. APPRECIATE + LOVE them much much ! overdose punya type. tanpa mak ayah . kita ni tak wujud tau : )


ni PUAN dan TUAN di rumah saya : )






 saya SAYANG mereka OVERDOSE GULAAAAAA ! 



*sayangsayangorangselaluyee* : ) s-m-i-l-e.

anawahida 
mayALLAHbless

0 comments:

Post a Comment

Friday, April 8, 2011

kerja !!

Posted by Wahida Othman at 7:30 AM
Reactions: 
salam alaik wahai semuaaaaaaa : ) semua sihat ? alhamdulillah . masih diberi oksigen percuma oleh ALLAH S.W.T : )
huhu.... akhirnya ada jugak masa nak ber blogging ni . *sebenarnye ade je mase tapi malas* bukan ape ... sekarang sebenarnya... sebenarnya ... sebenarnya .. saya sudah kerja ! uhuk2 . BUKAN DOKTOR YE . DOKTOR tu lambat lagi . but the title will come.. wish me for Dr. Nurul Wahida Othman : ) i wish . prays for me . INSYAALLAH .. 
haha .oke cite bab kerja . sekarang ni kerja pun sebab nak isi masa kat rumah yang tersangat la senggang ! hmm . duk rumah pun kalau asyik onlineeee . boring jugak . dah habis tolong mak ayah itu ini .. ape lagi nak buat ? tengok tv ? aha . dah tak teringin dah . tv tv ni zaman baju sekolah kain biru tua dulu nun . tv tu dah macam kembar . KEMBAR TAK SEIRAS LAA :p
onlinee pun ... lame sangat NAIK BORING ! so dari pengsan keboringan . lebih baik kerja kan ? income masuk . experience dapat  : )
 sebut pasal experience..excerly saya dah dapat satu experience bila kerja ni ..bila dah kerja ni.. baru tahu penatnya rasa bila balik kerja , malas nya rasa bila nak p kerja keesokkan harinya .. baru tahu macam mana susahnya ayah kerja siang malam cari duit nak bagi makan family.. nak sara family.. nak tanggung study saya ..nak bagi duit kat saya lagi...bayangkan kerja penat penat . then duit semua hbs untuk segala macam perkara.
kadang kadang tgk ayah nak beli baju baru pun pikir 2 3 kali .. ): *sedih pulak rasa*kita pulak senang senang jer mintak segala bagai macam benda kat ayah ... aduhai. insafnya bila dah kerja ni . baru ingat betapa besarnya pengorbanan mak dan ayah ..so for those who are still have both of them .. APPRECIATE + LOVE them much much ! overdose punya type. tanpa mak ayah . kita ni tak wujud tau : )


ni PUAN dan TUAN di rumah saya : )






 saya SAYANG mereka OVERDOSE GULAAAAAA ! 



*sayangsayangorangselaluyee* : ) s-m-i-l-e.

anawahida 
mayALLAHbless

0 comments on "kerja !!"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com