ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Wednesday, March 30, 2011

zizan raja lawak :)

ting ting ! entri :)
hey hey . lamenya tak update belog tersayang ni . berhabuk sudaa. uhuk uhuk :P haha . busy sikit. *busylersangat* oke oke . ni entri untuk bulan 3. yelaa. bulan ni banyak bende nak buat . exam lagi . syukur alhamdulillah . dah lepas. hope result yg bakal keluar melegakan hati dan jiwa :)
oke oke . sibuk punya sibuk bulan ni sampai rasa cepat sangat masa berlalu . Kalau tak silap haritu baru jer rasa kena baling ngan bedak habis wangii satu badan *besdaisaya*. hailaa. budak budak matrik ni . nasib baik bedak powder johnson baby tuh . WANGI . kalau dorang baling telur ke . tepung ke . air sabun ke . memang tak cakap sebulan  ! haha :P so far, thats my precious moment actually . even ade gak rasa marah time tu *tibetibeemo* yelaa. kalu time skola dulu . baik baik jer budak nye *budaksekolahsainslaakatakan*. tak de nye prengpreng macam ni . ciap bagi hadiah lagi . haha :P
cepat sangat masa berlalu . dan manusia makin matang . makin mengejar impian . :)



oke oke . nak share ngan korang pasal lagu ni . SELAMAT TINGGAL - DINA NADZIR FT ZIZAN RAJA LAWAK http://www.youtube.com/watch?v=yMT9o_LSpuY. sumpa cakap . superb lahh lagu ni . tambah tambah zizan tu rap rap :P haii :) sukaa laaa zizan ! *ngeehaha* bait bait lirik nya . klip vid nya . oke laa . not bad . suka nya .... even rap . but sayu jer rasa . first time dgr nak tak tentu arah kot ! ahaha . bukan ape . tak tentu arah nak dengar lagi . nak tahu lirik .  comel sangat suara dina dengan zizan nice combination .
next .. this song : 150 JUTA KALI BY FYNN JAMAL :)
http://www.youtube.com/watch?v=bbv3CF7ovvs
this song is too comel ! :P   nice song . nice voice. COOLIO punya suare 0.o". comei comei . credit to her .
saya suka dua lagu ni sangat sangat . hee. 



p/s : *agakagakadetakorangnaknyanyilagu150jutakalituuntuksaya*. ahaa. melampau .

anawahida mayALLAHbless :)

Wednesday, March 30, 2011

zizan raja lawak :)

Posted by Wahida Othman at 1:54 AM
Reactions: 
0 comments
ting ting ! entri :)
hey hey . lamenya tak update belog tersayang ni . berhabuk sudaa. uhuk uhuk :P haha . busy sikit. *busylersangat* oke oke . ni entri untuk bulan 3. yelaa. bulan ni banyak bende nak buat . exam lagi . syukur alhamdulillah . dah lepas. hope result yg bakal keluar melegakan hati dan jiwa :)
oke oke . sibuk punya sibuk bulan ni sampai rasa cepat sangat masa berlalu . Kalau tak silap haritu baru jer rasa kena baling ngan bedak habis wangii satu badan *besdaisaya*. hailaa. budak budak matrik ni . nasib baik bedak powder johnson baby tuh . WANGI . kalau dorang baling telur ke . tepung ke . air sabun ke . memang tak cakap sebulan  ! haha :P so far, thats my precious moment actually . even ade gak rasa marah time tu *tibetibeemo* yelaa. kalu time skola dulu . baik baik jer budak nye *budaksekolahsainslaakatakan*. tak de nye prengpreng macam ni . ciap bagi hadiah lagi . haha :P
cepat sangat masa berlalu . dan manusia makin matang . makin mengejar impian . :)



oke oke . nak share ngan korang pasal lagu ni . SELAMAT TINGGAL - DINA NADZIR FT ZIZAN RAJA LAWAK http://www.youtube.com/watch?v=yMT9o_LSpuY. sumpa cakap . superb lahh lagu ni . tambah tambah zizan tu rap rap :P haii :) sukaa laaa zizan ! *ngeehaha* bait bait lirik nya . klip vid nya . oke laa . not bad . suka nya .... even rap . but sayu jer rasa . first time dgr nak tak tentu arah kot ! ahaha . bukan ape . tak tentu arah nak dengar lagi . nak tahu lirik .  comel sangat suara dina dengan zizan nice combination .
next .. this song : 150 JUTA KALI BY FYNN JAMAL :)
http://www.youtube.com/watch?v=bbv3CF7ovvs
this song is too comel ! :P   nice song . nice voice. COOLIO punya suare 0.o". comei comei . credit to her .
saya suka dua lagu ni sangat sangat . hee. 



p/s : *agakagakadetakorangnaknyanyilagu150jutakalituuntuksaya*. ahaa. melampau .

anawahida mayALLAHbless :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com