ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Saturday, May 21, 2011

jiwang air is comin back !


assalam . hmm jiwang air is comin back . haih . mood hari ni semedang je baik . tibe tibe lepas solat maghrib tadi angin jiwajiwa ni datang . ape kene ni wawa ..?hmm.tibe. teringat dia. actually. tiap hari ingat dia. hmm. bukan . tiap saat teringat . bukan . tiap detik sebenarnya. naseb time tidur tu memori card pun tido. kalu tak 24/7 ingat dia ! grr. saya benci perasaan ni . 


pastu.



bila dah teringat ni. mulalah nak cari ape ape je point pasal dia. 

mulalah nak ambik nfon . buka inbox yang penuh dengan msg msg dia. msg hok tahun lps pun ada. mulala nak baca. pastu sambil earphone kat telinga. mula nak dgr lagu jiwang2. grrr. huaaa. semuanya dah bermula ! >.<'
i'm sick of this feeling ! saya tak suka bila angin merah jambu ni datang . sebab bila angin colour ni datang . i'm not myself anymore. dah jadi minah jiwang . bila dah jadi mcm ni . pls..pls anyone. pls dun disturb me. satgi saya makang kang ! 



hmm. bila nak feel better ni..? sampai bila agaknya memori card dlm kepala ni nak terus ingat dia ?

bila nak bole lupa...

lupalaa...

lupakan...

lupakan...

hmm.


anawahida
mayALLAHbless 





Friday, May 20, 2011

aminn ! : )


salam. hari ni mood semedang oke jer.

hmm. actually nak post satu ayat ni jer...



"saya taknak semua ni berakhir di sini dan saya nak ianya berkekalan !"



anawahida
mayALLAHbless 

Wednesday, May 18, 2011

gilaa tulipp !

salam alaik : ) doin' well ptg ptg mcm ni ? : ) hope so. haih . hari ni.. hari ni... herm.ape nak buat ? lagi 4 hari nak balik ke kampung halaman ; ) excited overdoseeeee ! haha xp.
nak jumpe macek macek saye : ) rindu sangat kat diorang : ) hee.





korang . hari ni bukak bukak fb tadi . terasa macam pelik ja profile pic saya. hmm. bajet. haha . *takpe.sedar diri* so... busan busan google la pic yg cun cun. tetibe . ternampak TULIP. whhhhoooaaaaaa ** sangat teruja . so nice .cantikk ! ape lagi . tukar la profile pic yg tak berapa nak indah sangat tu ; )... 


dan ...

terus meng'google'....


and this is what i got ; )





cantik kan ..?



waaa. i nak !



one in a million : )


cantik lahh !

pink pun oke : )



kuning air : )

heee. geram -.-"



wow !



nak semua !



so far ini je yg dapat semasa meng 'google' : )   nak tulipp ! dah busan dah tengok ros je kan ....? hee.



anawahida

mayALLAHbless : )


p/s : sapesape bole bagi saye tulip putih ..? xp







Saturday, May 14, 2011

assalamualaikum dan salam sejahtera : ) oke semua ? : ) see. saya masih mampu tersenyum . err. mestilaa mampu kan ? selagi kita masih bernafas dalam alam indahNYA ini, SENYUMLAH : ) walaupun kita di duga dengan sebarang ujian . itu tandanya ALLAH sayang pada kita  : )
oke. sudah lama sangat rasanya tak jengah beloog buruk ni  : P lama tak la sampai sedekad -.-' tapi setiap kali online. tak terasa nak menulis walaupun dalam otak ni tersangat la byk perkara untuk di kongsi : )
mungkin sebab jiwa yang tak berapa nak 'sihat' dua tiga menjak ni . mungkin jugak keriangan sebab dah berhenti kerja *yeeeehaaaaa* hehe. dalam keriangan tu pun ada jugak terselit kesedihan . 10 mei 2011. hari tu last day kerja. fuhh. tersangatlaa rajin hari tu. buat kerja tak de silap langsung . senyum je semedang : ) takde nak marahmarah orang . sampai murni cakap.. 

" wawa. sihat ke tak ? pehal happy semacam ? "

HAHA . takde ape laa murni . seronok ape tah saya pun tak tau. byk sebab . mungkin sebab tak lama lagi dah nak balik matrik. mungkin sebab lepas ni bole online semedangg tanpa gangguan *err. ye ke ?* mungkin sebab hari tu dapat gaji full oleh Mrs. Fongg ! *hehe* semua mungkin . SEGALANYA MUNGKIN . dan hari tu jugak rasa sangat sedih. : ( murni laa ! buat sedih pulak saya nak berhenti kerja. ayat dia yg tak boleh blah tuu... 

" wawa. ko jage diri. belajo elok olek kat matrik tuu . ko jgn jadi cam aku . malas belajo. main sane sini. tautau"

hmm. walawehh . sedih kot ; ( walau pun baru sebulan kenal diorang tu . walaupun kadang kadang perangai diorang menyakitkan . walaupun hidup diorang ngan hidup aku sangat berbeza. totally -.-'
but knowing them make me know about life actually . tak semua orang yang tak sekolah tu malas belajar. tak semua yang tak habis study tu nakal. tak semua yang jadi macam tu patut di pandang serong . they have their own reason . masing masing punya rezeki kan ? tak masuk 'u' pun . tp kalau jadi insan yang berguna. tak salah kan ? kadang kadang bila di fikir balik . lambakan masalah masalah sosial... 50% come from uni students.
so.. apaper pun . it's depends on yourself. diri sendiri . nak pilih jalan yang lurus ke. senget ke . bengkok ke ... 
jangan salah pilih sudaa.

hmm . dah dah .tinggalkan kenangan tu : ) esok . esok . saya nak p sekolah ! i'm back to school ! haha . rasa mcm nak ambik je baju kurung putih ngan kain biru muda tu . pakai balik .>,<" ish . haha . tak sabar rasanya . nak jumpa kawan actually . my BESTIE : ) 
NOOR FILZATI ZULKEPLI : ) huaaa. she keep me smiling for every second !


yg kiri ni PIJA : ) yg kanan tu PANI : )
suka duka tunggang tebalik semua share ngan pija : ) ALHAMDULILLAH . ALLAH tarik yg lain ... DIA bagi yg satu ni .. : )  hee. can't wait to meet her !!!!!!!!!!!!
hee. okok lah . mak saya dah jerit pggl . ade sumthin la tu -.-"
walaupun actually byk lagi nak cer nih >.<" next time perhaps : )


bye.

anawahida
mayAllahbless :)




Saturday, May 21, 2011

jiwang air is comin back !

Posted by Wahida Othman at 6:02 AM
Reactions: 
0 comments

assalam . hmm jiwang air is comin back . haih . mood hari ni semedang je baik . tibe tibe lepas solat maghrib tadi angin jiwajiwa ni datang . ape kene ni wawa ..?hmm.tibe. teringat dia. actually. tiap hari ingat dia. hmm. bukan . tiap saat teringat . bukan . tiap detik sebenarnya. naseb time tidur tu memori card pun tido. kalu tak 24/7 ingat dia ! grr. saya benci perasaan ni . 


pastu.



bila dah teringat ni. mulalah nak cari ape ape je point pasal dia. 

mulalah nak ambik nfon . buka inbox yang penuh dengan msg msg dia. msg hok tahun lps pun ada. mulala nak baca. pastu sambil earphone kat telinga. mula nak dgr lagu jiwang2. grrr. huaaa. semuanya dah bermula ! >.<'
i'm sick of this feeling ! saya tak suka bila angin merah jambu ni datang . sebab bila angin colour ni datang . i'm not myself anymore. dah jadi minah jiwang . bila dah jadi mcm ni . pls..pls anyone. pls dun disturb me. satgi saya makang kang ! 



hmm. bila nak feel better ni..? sampai bila agaknya memori card dlm kepala ni nak terus ingat dia ?

bila nak bole lupa...

lupalaa...

lupakan...

lupakan...

hmm.


anawahida
mayALLAHbless 





Friday, May 20, 2011

aminn ! : )

Posted by Wahida Othman at 8:17 AM
Reactions: 
0 comments

salam. hari ni mood semedang oke jer.

hmm. actually nak post satu ayat ni jer...



"saya taknak semua ni berakhir di sini dan saya nak ianya berkekalan !"



anawahida
mayALLAHbless 

Wednesday, May 18, 2011

gilaa tulipp !

Posted by Wahida Othman at 2:47 AM
Reactions: 
2 comments
salam alaik : ) doin' well ptg ptg mcm ni ? : ) hope so. haih . hari ni.. hari ni... herm.ape nak buat ? lagi 4 hari nak balik ke kampung halaman ; ) excited overdoseeeee ! haha xp.
nak jumpe macek macek saye : ) rindu sangat kat diorang : ) hee.





korang . hari ni bukak bukak fb tadi . terasa macam pelik ja profile pic saya. hmm. bajet. haha . *takpe.sedar diri* so... busan busan google la pic yg cun cun. tetibe . ternampak TULIP. whhhhoooaaaaaa ** sangat teruja . so nice .cantikk ! ape lagi . tukar la profile pic yg tak berapa nak indah sangat tu ; )... 


dan ...

terus meng'google'....


and this is what i got ; )





cantik kan ..?



waaa. i nak !



one in a million : )


cantik lahh !

pink pun oke : )



kuning air : )

heee. geram -.-"



wow !



nak semua !



so far ini je yg dapat semasa meng 'google' : )   nak tulipp ! dah busan dah tengok ros je kan ....? hee.



anawahida

mayALLAHbless : )


p/s : sapesape bole bagi saye tulip putih ..? xp







Saturday, May 14, 2011

Posted by Wahida Othman at 2:06 AM
Reactions: 
0 comments
assalamualaikum dan salam sejahtera : ) oke semua ? : ) see. saya masih mampu tersenyum . err. mestilaa mampu kan ? selagi kita masih bernafas dalam alam indahNYA ini, SENYUMLAH : ) walaupun kita di duga dengan sebarang ujian . itu tandanya ALLAH sayang pada kita  : )
oke. sudah lama sangat rasanya tak jengah beloog buruk ni  : P lama tak la sampai sedekad -.-' tapi setiap kali online. tak terasa nak menulis walaupun dalam otak ni tersangat la byk perkara untuk di kongsi : )
mungkin sebab jiwa yang tak berapa nak 'sihat' dua tiga menjak ni . mungkin jugak keriangan sebab dah berhenti kerja *yeeeehaaaaa* hehe. dalam keriangan tu pun ada jugak terselit kesedihan . 10 mei 2011. hari tu last day kerja. fuhh. tersangatlaa rajin hari tu. buat kerja tak de silap langsung . senyum je semedang : ) takde nak marahmarah orang . sampai murni cakap.. 

" wawa. sihat ke tak ? pehal happy semacam ? "

HAHA . takde ape laa murni . seronok ape tah saya pun tak tau. byk sebab . mungkin sebab tak lama lagi dah nak balik matrik. mungkin sebab lepas ni bole online semedangg tanpa gangguan *err. ye ke ?* mungkin sebab hari tu dapat gaji full oleh Mrs. Fongg ! *hehe* semua mungkin . SEGALANYA MUNGKIN . dan hari tu jugak rasa sangat sedih. : ( murni laa ! buat sedih pulak saya nak berhenti kerja. ayat dia yg tak boleh blah tuu... 

" wawa. ko jage diri. belajo elok olek kat matrik tuu . ko jgn jadi cam aku . malas belajo. main sane sini. tautau"

hmm. walawehh . sedih kot ; ( walau pun baru sebulan kenal diorang tu . walaupun kadang kadang perangai diorang menyakitkan . walaupun hidup diorang ngan hidup aku sangat berbeza. totally -.-'
but knowing them make me know about life actually . tak semua orang yang tak sekolah tu malas belajar. tak semua yang tak habis study tu nakal. tak semua yang jadi macam tu patut di pandang serong . they have their own reason . masing masing punya rezeki kan ? tak masuk 'u' pun . tp kalau jadi insan yang berguna. tak salah kan ? kadang kadang bila di fikir balik . lambakan masalah masalah sosial... 50% come from uni students.
so.. apaper pun . it's depends on yourself. diri sendiri . nak pilih jalan yang lurus ke. senget ke . bengkok ke ... 
jangan salah pilih sudaa.

hmm . dah dah .tinggalkan kenangan tu : ) esok . esok . saya nak p sekolah ! i'm back to school ! haha . rasa mcm nak ambik je baju kurung putih ngan kain biru muda tu . pakai balik .>,<" ish . haha . tak sabar rasanya . nak jumpa kawan actually . my BESTIE : ) 
NOOR FILZATI ZULKEPLI : ) huaaa. she keep me smiling for every second !


yg kiri ni PIJA : ) yg kanan tu PANI : )
suka duka tunggang tebalik semua share ngan pija : ) ALHAMDULILLAH . ALLAH tarik yg lain ... DIA bagi yg satu ni .. : )  hee. can't wait to meet her !!!!!!!!!!!!
hee. okok lah . mak saya dah jerit pggl . ade sumthin la tu -.-"
walaupun actually byk lagi nak cer nih >.<" next time perhaps : )


bye.

anawahida
mayAllahbless :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com