ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Wednesday, May 18, 2011

gilaa tulipp !

salam alaik : ) doin' well ptg ptg mcm ni ? : ) hope so. haih . hari ni.. hari ni... herm.ape nak buat ? lagi 4 hari nak balik ke kampung halaman ; ) excited overdoseeeee ! haha xp.
nak jumpe macek macek saye : ) rindu sangat kat diorang : ) hee.





korang . hari ni bukak bukak fb tadi . terasa macam pelik ja profile pic saya. hmm. bajet. haha . *takpe.sedar diri* so... busan busan google la pic yg cun cun. tetibe . ternampak TULIP. whhhhoooaaaaaa ** sangat teruja . so nice .cantikk ! ape lagi . tukar la profile pic yg tak berapa nak indah sangat tu ; )... 


dan ...

terus meng'google'....


and this is what i got ; )





cantik kan ..?



waaa. i nak !



one in a million : )


cantik lahh !

pink pun oke : )



kuning air : )

heee. geram -.-"



wow !



nak semua !



so far ini je yg dapat semasa meng 'google' : )   nak tulipp ! dah busan dah tengok ros je kan ....? hee.



anawahida

mayALLAHbless : )


p/s : sapesape bole bagi saye tulip putih ..? xp







2 comments:

AISHA INANI said...

suka bunga eh?
aku jrg nak nmpk bunga tuh cantik. adoi.... grr~

nurul wahida binti othman said...

haha. taklahh . tetibe je tertarik ngan tulip ni . sumpa tak sukee. tapi tulip ni je yg suke xp

Post a Comment

Wednesday, May 18, 2011

gilaa tulipp !

Posted by Wahida Othman at 2:47 AM
Reactions: 
salam alaik : ) doin' well ptg ptg mcm ni ? : ) hope so. haih . hari ni.. hari ni... herm.ape nak buat ? lagi 4 hari nak balik ke kampung halaman ; ) excited overdoseeeee ! haha xp.
nak jumpe macek macek saye : ) rindu sangat kat diorang : ) hee.





korang . hari ni bukak bukak fb tadi . terasa macam pelik ja profile pic saya. hmm. bajet. haha . *takpe.sedar diri* so... busan busan google la pic yg cun cun. tetibe . ternampak TULIP. whhhhoooaaaaaa ** sangat teruja . so nice .cantikk ! ape lagi . tukar la profile pic yg tak berapa nak indah sangat tu ; )... 


dan ...

terus meng'google'....


and this is what i got ; )





cantik kan ..?



waaa. i nak !



one in a million : )


cantik lahh !

pink pun oke : )



kuning air : )

heee. geram -.-"



wow !



nak semua !



so far ini je yg dapat semasa meng 'google' : )   nak tulipp ! dah busan dah tengok ros je kan ....? hee.



anawahida

mayALLAHbless : )


p/s : sapesape bole bagi saye tulip putih ..? xp







2 comments on "gilaa tulipp !"

AISHA INANI on May 20, 2011 at 12:01 AM said...

suka bunga eh?
aku jrg nak nmpk bunga tuh cantik. adoi.... grr~

nurul wahida binti othman on May 20, 2011 at 2:01 AM said...

haha. taklahh . tetibe je tertarik ngan tulip ni . sumpa tak sukee. tapi tulip ni je yg suke xp

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com