ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Saturday, May 14, 2011

assalamualaikum dan salam sejahtera : ) oke semua ? : ) see. saya masih mampu tersenyum . err. mestilaa mampu kan ? selagi kita masih bernafas dalam alam indahNYA ini, SENYUMLAH : ) walaupun kita di duga dengan sebarang ujian . itu tandanya ALLAH sayang pada kita  : )
oke. sudah lama sangat rasanya tak jengah beloog buruk ni  : P lama tak la sampai sedekad -.-' tapi setiap kali online. tak terasa nak menulis walaupun dalam otak ni tersangat la byk perkara untuk di kongsi : )
mungkin sebab jiwa yang tak berapa nak 'sihat' dua tiga menjak ni . mungkin jugak keriangan sebab dah berhenti kerja *yeeeehaaaaa* hehe. dalam keriangan tu pun ada jugak terselit kesedihan . 10 mei 2011. hari tu last day kerja. fuhh. tersangatlaa rajin hari tu. buat kerja tak de silap langsung . senyum je semedang : ) takde nak marahmarah orang . sampai murni cakap.. 

" wawa. sihat ke tak ? pehal happy semacam ? "

HAHA . takde ape laa murni . seronok ape tah saya pun tak tau. byk sebab . mungkin sebab tak lama lagi dah nak balik matrik. mungkin sebab lepas ni bole online semedangg tanpa gangguan *err. ye ke ?* mungkin sebab hari tu dapat gaji full oleh Mrs. Fongg ! *hehe* semua mungkin . SEGALANYA MUNGKIN . dan hari tu jugak rasa sangat sedih. : ( murni laa ! buat sedih pulak saya nak berhenti kerja. ayat dia yg tak boleh blah tuu... 

" wawa. ko jage diri. belajo elok olek kat matrik tuu . ko jgn jadi cam aku . malas belajo. main sane sini. tautau"

hmm. walawehh . sedih kot ; ( walau pun baru sebulan kenal diorang tu . walaupun kadang kadang perangai diorang menyakitkan . walaupun hidup diorang ngan hidup aku sangat berbeza. totally -.-'
but knowing them make me know about life actually . tak semua orang yang tak sekolah tu malas belajar. tak semua yang tak habis study tu nakal. tak semua yang jadi macam tu patut di pandang serong . they have their own reason . masing masing punya rezeki kan ? tak masuk 'u' pun . tp kalau jadi insan yang berguna. tak salah kan ? kadang kadang bila di fikir balik . lambakan masalah masalah sosial... 50% come from uni students.
so.. apaper pun . it's depends on yourself. diri sendiri . nak pilih jalan yang lurus ke. senget ke . bengkok ke ... 
jangan salah pilih sudaa.

hmm . dah dah .tinggalkan kenangan tu : ) esok . esok . saya nak p sekolah ! i'm back to school ! haha . rasa mcm nak ambik je baju kurung putih ngan kain biru muda tu . pakai balik .>,<" ish . haha . tak sabar rasanya . nak jumpa kawan actually . my BESTIE : ) 
NOOR FILZATI ZULKEPLI : ) huaaa. she keep me smiling for every second !


yg kiri ni PIJA : ) yg kanan tu PANI : )
suka duka tunggang tebalik semua share ngan pija : ) ALHAMDULILLAH . ALLAH tarik yg lain ... DIA bagi yg satu ni .. : )  hee. can't wait to meet her !!!!!!!!!!!!
hee. okok lah . mak saya dah jerit pggl . ade sumthin la tu -.-"
walaupun actually byk lagi nak cer nih >.<" next time perhaps : )


bye.

anawahida
mayAllahbless :)




0 comments:

Post a Comment

Saturday, May 14, 2011

Posted by Wahida Othman at 2:06 AM
Reactions: 
assalamualaikum dan salam sejahtera : ) oke semua ? : ) see. saya masih mampu tersenyum . err. mestilaa mampu kan ? selagi kita masih bernafas dalam alam indahNYA ini, SENYUMLAH : ) walaupun kita di duga dengan sebarang ujian . itu tandanya ALLAH sayang pada kita  : )
oke. sudah lama sangat rasanya tak jengah beloog buruk ni  : P lama tak la sampai sedekad -.-' tapi setiap kali online. tak terasa nak menulis walaupun dalam otak ni tersangat la byk perkara untuk di kongsi : )
mungkin sebab jiwa yang tak berapa nak 'sihat' dua tiga menjak ni . mungkin jugak keriangan sebab dah berhenti kerja *yeeeehaaaaa* hehe. dalam keriangan tu pun ada jugak terselit kesedihan . 10 mei 2011. hari tu last day kerja. fuhh. tersangatlaa rajin hari tu. buat kerja tak de silap langsung . senyum je semedang : ) takde nak marahmarah orang . sampai murni cakap.. 

" wawa. sihat ke tak ? pehal happy semacam ? "

HAHA . takde ape laa murni . seronok ape tah saya pun tak tau. byk sebab . mungkin sebab tak lama lagi dah nak balik matrik. mungkin sebab lepas ni bole online semedangg tanpa gangguan *err. ye ke ?* mungkin sebab hari tu dapat gaji full oleh Mrs. Fongg ! *hehe* semua mungkin . SEGALANYA MUNGKIN . dan hari tu jugak rasa sangat sedih. : ( murni laa ! buat sedih pulak saya nak berhenti kerja. ayat dia yg tak boleh blah tuu... 

" wawa. ko jage diri. belajo elok olek kat matrik tuu . ko jgn jadi cam aku . malas belajo. main sane sini. tautau"

hmm. walawehh . sedih kot ; ( walau pun baru sebulan kenal diorang tu . walaupun kadang kadang perangai diorang menyakitkan . walaupun hidup diorang ngan hidup aku sangat berbeza. totally -.-'
but knowing them make me know about life actually . tak semua orang yang tak sekolah tu malas belajar. tak semua yang tak habis study tu nakal. tak semua yang jadi macam tu patut di pandang serong . they have their own reason . masing masing punya rezeki kan ? tak masuk 'u' pun . tp kalau jadi insan yang berguna. tak salah kan ? kadang kadang bila di fikir balik . lambakan masalah masalah sosial... 50% come from uni students.
so.. apaper pun . it's depends on yourself. diri sendiri . nak pilih jalan yang lurus ke. senget ke . bengkok ke ... 
jangan salah pilih sudaa.

hmm . dah dah .tinggalkan kenangan tu : ) esok . esok . saya nak p sekolah ! i'm back to school ! haha . rasa mcm nak ambik je baju kurung putih ngan kain biru muda tu . pakai balik .>,<" ish . haha . tak sabar rasanya . nak jumpa kawan actually . my BESTIE : ) 
NOOR FILZATI ZULKEPLI : ) huaaa. she keep me smiling for every second !


yg kiri ni PIJA : ) yg kanan tu PANI : )
suka duka tunggang tebalik semua share ngan pija : ) ALHAMDULILLAH . ALLAH tarik yg lain ... DIA bagi yg satu ni .. : )  hee. can't wait to meet her !!!!!!!!!!!!
hee. okok lah . mak saya dah jerit pggl . ade sumthin la tu -.-"
walaupun actually byk lagi nak cer nih >.<" next time perhaps : )


bye.

anawahida
mayAllahbless :)




0 comments on " "

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com