ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Saturday, May 21, 2011

jiwang air is comin back !


assalam . hmm jiwang air is comin back . haih . mood hari ni semedang je baik . tibe tibe lepas solat maghrib tadi angin jiwajiwa ni datang . ape kene ni wawa ..?hmm.tibe. teringat dia. actually. tiap hari ingat dia. hmm. bukan . tiap saat teringat . bukan . tiap detik sebenarnya. naseb time tidur tu memori card pun tido. kalu tak 24/7 ingat dia ! grr. saya benci perasaan ni . 


pastu.



bila dah teringat ni. mulalah nak cari ape ape je point pasal dia. 

mulalah nak ambik nfon . buka inbox yang penuh dengan msg msg dia. msg hok tahun lps pun ada. mulala nak baca. pastu sambil earphone kat telinga. mula nak dgr lagu jiwang2. grrr. huaaa. semuanya dah bermula ! >.<'
i'm sick of this feeling ! saya tak suka bila angin merah jambu ni datang . sebab bila angin colour ni datang . i'm not myself anymore. dah jadi minah jiwang . bila dah jadi mcm ni . pls..pls anyone. pls dun disturb me. satgi saya makang kang ! 



hmm. bila nak feel better ni..? sampai bila agaknya memori card dlm kepala ni nak terus ingat dia ?

bila nak bole lupa...

lupalaa...

lupakan...

lupakan...

hmm.


anawahida
mayALLAHbless 





0 comments:

Post a Comment

Saturday, May 21, 2011

jiwang air is comin back !

Posted by Wahida Othman at 6:02 AM
Reactions: 

assalam . hmm jiwang air is comin back . haih . mood hari ni semedang je baik . tibe tibe lepas solat maghrib tadi angin jiwajiwa ni datang . ape kene ni wawa ..?hmm.tibe. teringat dia. actually. tiap hari ingat dia. hmm. bukan . tiap saat teringat . bukan . tiap detik sebenarnya. naseb time tidur tu memori card pun tido. kalu tak 24/7 ingat dia ! grr. saya benci perasaan ni . 


pastu.



bila dah teringat ni. mulalah nak cari ape ape je point pasal dia. 

mulalah nak ambik nfon . buka inbox yang penuh dengan msg msg dia. msg hok tahun lps pun ada. mulala nak baca. pastu sambil earphone kat telinga. mula nak dgr lagu jiwang2. grrr. huaaa. semuanya dah bermula ! >.<'
i'm sick of this feeling ! saya tak suka bila angin merah jambu ni datang . sebab bila angin colour ni datang . i'm not myself anymore. dah jadi minah jiwang . bila dah jadi mcm ni . pls..pls anyone. pls dun disturb me. satgi saya makang kang ! 



hmm. bila nak feel better ni..? sampai bila agaknya memori card dlm kepala ni nak terus ingat dia ?

bila nak bole lupa...

lupalaa...

lupakan...

lupakan...

hmm.


anawahida
mayALLAHbless 





0 comments on "jiwang air is comin back !"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com