ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Saturday, January 15, 2011

HUJAN - lepaskan aku




Thursday, January 13, 2011

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_178580118842860&notif_t=group_activity




GENG  OF RO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Anawahida 
mayAllahbless

Wednesday, January 12, 2011

My love :: Life.Love.Laugh (:

Entri... dushh !
HAHA (:

salam alaik..

hari ni Ana asyik menghitung hari bila laa nak pulang ke KMPk. Diam tak diam nak balik dah ke KMPk yg disayangi tu (: SUMPA SAYANG ! I LOVE KMPk !! Hee. :D :D 


actually (: Ana nak tunjukkan somethin'... (: (:



TARRA !




 Hee. ni lah . Koleksi DIARY DIARY kesayangan Ana (: sayang gilaa !
sebab... 'diorg' ni la tempat Ana luahkan isi hati . rasa marah . kecewa .happy nak mati . hee.

sedih pilu . frust nonggeng ke. Ana takde tempat lain dah . INILAH . so far . Ana suka menulis . Kalau time muda mudi dulu Ana suka tulis cerpen . (: Banyak jugak la cerpen yang Ana hasilkan dulu tapi Ana tak tahu dah Ana simpan mana . tah PUAN AZIZAH dah buang ker... ? ):
hmm (: tak pe lahh . Yang penting yg kat bawah bawah ni mem besar tak buang (: hihi .





standart 6 :: memang keanak anakkan !


form 2 :: kiki (;

mase form 5. simple je . penah hilang kot ! fuhh -.-"
mase form 3 .kahkahkah :D skematik rite ? haha .
mase form 4 . childish rite ? haha (:
 huhu . so far sekarang Ana dah tak de dah diary diary ni (: naekmandatseket . hee.
sekarang maen ni pulak ... 




sekian (:



Anawahida
MayAllahbless (:



Sepi - Sixth Sense (:

entri.. entri .. entri .. (:

Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari

Mentari pagi
Bawakan embun sejukkan hati
Aku di sini menatap engkau menangis sepi
Oh sepi sepiku
Janganlah bersedih hati
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Oh sepi sepiku
Janganlah bersedih hati
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari


Alahai .. cair je Ana dengar lagu ni...
rasa macam kat awang awangan pun ade . Hee.
seriously,Adi memang superb laa !
teringin nak jadi macam dia . Err. I means pandai tulis lirik . gubah lagu . then . nyanyi .. 
nice voice pulak .. 
fuhh !
Respect laa diorang diorang yang pandai gubah/buat/nyanyi lagu sendiri .nice .nice job .
macam Ana Raffali tu (:
Ade seni tersendiri .
Ade ilham tersendiri .
Ade idea yang MANTOOOP !
i wish i could too...
but .. not to become a singer lah !
hee. (:
SUARA ITU AURAT (:
jadi komposer ker ..
tulis lirik ker..
 i love writing (:
Dulu dulu time budak sekolah main BUKU DIARY haa. 
tapi sekarang tak dah .
naik mandat sikit (:
BERBLOGGER (:
but all my diary...
nicest keep at my study table..(:
whoot ! kenangan tuh (:
yang takkan lupe sampai kapan pun !



Anawahida
MayAllahbless

Tuesday, January 11, 2011

For every part in my life..

Salam alaik .. (: 


 For every part in my life now..
they're the most important person in my life !


yang kat atas ni azue dan macek .
sumpa Ana cakap .. Hidup Ana sunyi kalau diorang takde !

gurau senda diorang .. yg sentiasa buat Ana 'hidup' di KMPK tu ..(:
ESPECIALLY macek ! ( Nurul Husna Abdul Rashid )
ade sorang lagi .. sara (:
tapi dia ni susa sikit nak bergambar . huh -.-"

even only just for a few month ...
rasa macam dah bertahun tahun kenal diorang !
so suweeed ! (:
i do love them damnly much !

Ini pula super duper friends Ana masa menuntut di Sytra dulu .


  Last moment we in sarjanarians (:

                                                 
With my chemistry's teacher, Mr . Yaman (:


  nicest friends, Nor Atirah Bt. Mohamad (:


Masa makan kek yg Ain bawa (: mishh them !!

I'll never forget my precious moment with them ^.^v





Monday, January 10, 2011

FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th! | Weekly World News


ehem ehem . alahai .. agak agak betul ke desas desus ni ?

dan kalau betul . ape yang kalian semua rasa..?

sedih ..?






stok hepi tak ingat ! 

(sebab mak pun ade fb sampai dah tak masak kat rumah)




kecewa ? (sebab da ramai kawan kat sini)




biase ? ( jarang online pung )



atau ..

tak rasa ape ape pasal tak de pung akaun fb ..?

for me , terpulang la ape nak jadi pun.
takde effect pun kalau fb takde . (:
I'm still alive what... (: hee.


p/s : masing2 punya pandangan masing2 rite?
jangan ade yang nak bunuh diri suda pasal bende alah ini !


Anawahida
MayALLAHbless

Dua minggu yang sangat indah ^.^

Entri kali ini sebenarnya agak suka suki . Hee. Just nak rewind balik ape yang dah berlaku for the world life in 2010. tapi yang paling Ana rasa takkan dapat lupa sampai kapan pun .. is THE TWO WEEKS (: before. belum terlambat kut Ana nak wish Happy New Year !!. keke . Moga2 life 2011 ni more more more precious (:
Lebih mendapat keberkatan Allah .. amin (: Hidup kalau tak dapat berkatNya pun tarak guna kan kan ?
oke oek .Berbalik kepada cerita dua minggu tu . mesti ter musykil musykil kan ?
ape la agaknya..?



Actually . that is my precious memory masa Ana ambil lesen . Ana takkan dapat lupakan 'dia'. (: (: (:











Bila terfikir pasal dia Ana tersenyum sorang2 . Maybe dia sudah lupakan Ana tapi Ana..? NEVER !
Entah la macam mana Ana bole kenal dengan 'dia' tapi yang pastinya dua minggu tu Ana rasa bahagia sangat !
Kawan Ana la yang bagi num fon Ana dekat 'dia'. tanpa kebenaran Ana . TANPA KEBENARAN YE. hish.. Mula mula tu Ana germ la jugak kan, tapi nak buat macam mana ? Tangan gatal sangat . hee. 
tak kisah lah Ana pasal tu .
Start dari tu lah Ana dan 'dia' KAWAN . (:
'dia' sangat baik ( pada mata Ana la ) . sangat handsome (: (pada mata Ana la )
tapi mungkin Ana ni maseh mentah , masih setahun jagung untuk masuk dalam 'alam' ni ..
Ana pun tak tahu macam mana Ana bole tersangkut dengan'dia'. Memang LELAKI NI PANDAI MENGAYAT KAN ? SETUJU ? Ana setuju sebab Ana yang cakap (: Ana dah tejebak . Naseb . Ana maseh diberi peluang untuk back to normal . Maybe ini pengajaran buat Ana kan ?
Cerita ini macam takde ending sebenarnya . Ana tak nak cerita panjang lebarlah . The things is ..



Ana sayang 'dia' sebagai seorang kawan. KAWAN .

Ana rindu 'dia' sebagai seorang kawan . KAWAN .

Tapi mungkin Ana takkan dapat tahu apa2 lagi dah pasal dia . sebab Ana yang buang 'dia' dari hidup Ana .
hmm (:
This is a first time Ana fall in love. WOW ! 
HAHA (:


Cinta monyet kan ..? 

Ana tak nah dah terjebak dalam semua ni selagi belum tiba masanya . Sekarang Ana taknak kongsi kaseh Ana ni dengan siapa2 pun melainkan pada 


MAK AYAH . FAMILY . ANAK SEDARA YANG CHOMEL2 TU . (:

YANG PALING TERTINGGI... PADA ALLAH (:





P/S : kalau nak bercinta boleh tapi tunggu masanya tiba oke ?
I'll wait (:


MayALLAHbless
Ana wahida

lagu feveret Ana (:

Salam Alaik..


Hee. Entri kali ni Ana nak share pasal lagu feveret Ana. lagu ape ? haa. Kat bawah tu (:
See ? Statik - Gelap . Maybe some of u ade yang tak pernah dgr lagu ni or memang tak kenal langsung dengan penyanyinya . Tapi satu yangAna nak kasi tahu . Ana MINAT SANGAT SANGAT lagu ni ! (:




Band statik (Indie) ni memang Ana minat GILA. Ana mula dengar lagu diorang dekat XFM (: mula mula sekali lagu NIKMAT SEMENTARA (: stok shiok gila . hee. Sejak itu la Ana minat band ni . Bole katakan semua kot lagu2 diorang Ana tahu . Meh Ana listkan lagu diorang yang Ana tahu..
   
-Nikmat sementara
-Pusingan terakhir
-Cherita kita
-Bintang
-Curiga
-Dia
-Kehadirannya
-Gelap


So far.. itu je lah yang Ana tahu . Maybe ade lagi ke ? hee.






May Allah Bless
Ana Wahida

Sunday, January 9, 2011

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

Bismillahirrahmanirrahim..



Alhamdulillah (: akhernya . hee.
Setelah beberapa kali mencuba, akhernya terhasil jugak satu blog milik sepenuhnya Nurul Wahida Bt .Othman.
Atau pgl saje Ana (: Ntah la dah masuk berapa kali Ana create blog tapi satu pun tak lekat .
Bukan ape , masih 'baby' lg dalam dunia blogger ni. Maybe bagi Ana susah sikit nak faham BLOG ITU APE sebenarnya . hee. tp , tak salah mencuba lebih lebih kan ? (: Ntah la kenapa hati ni nak sangat ber BLOG2 ni, mungkin sebab trend sekarang yang sikit2 blog. sikit sikit blog. Last2 Ana jadi teringin la pulak (:
Walaupun Ana masih 'merangkak' sebenarnya . Err.. tapi tak kisah lah.Taram je la kan ? nhee. (:
okelah .
1st entri sampai sini je la kut .
Ana simpan untuk lain2 entri . (:






May Allah Bless.
Ana wahida (:

Saturday, January 15, 2011

HUJAN - lepaskan aku

Posted by Wahida Othman at 12:11 AM
Reactions: 
0 comments



Thursday, January 13, 2011

Posted by Wahida Othman at 11:19 PM
Reactions: 
0 comments
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_178580118842860&notif_t=group_activity




GENG  OF RO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Anawahida 
mayAllahbless

Wednesday, January 12, 2011

My love :: Life.Love.Laugh (:

Posted by Wahida Othman at 11:09 PM
Reactions: 
4 comments
Entri... dushh !
HAHA (:

salam alaik..

hari ni Ana asyik menghitung hari bila laa nak pulang ke KMPk. Diam tak diam nak balik dah ke KMPk yg disayangi tu (: SUMPA SAYANG ! I LOVE KMPk !! Hee. :D :D 


actually (: Ana nak tunjukkan somethin'... (: (:



TARRA !




 Hee. ni lah . Koleksi DIARY DIARY kesayangan Ana (: sayang gilaa !
sebab... 'diorg' ni la tempat Ana luahkan isi hati . rasa marah . kecewa .happy nak mati . hee.

sedih pilu . frust nonggeng ke. Ana takde tempat lain dah . INILAH . so far . Ana suka menulis . Kalau time muda mudi dulu Ana suka tulis cerpen . (: Banyak jugak la cerpen yang Ana hasilkan dulu tapi Ana tak tahu dah Ana simpan mana . tah PUAN AZIZAH dah buang ker... ? ):
hmm (: tak pe lahh . Yang penting yg kat bawah bawah ni mem besar tak buang (: hihi .





standart 6 :: memang keanak anakkan !


form 2 :: kiki (;

mase form 5. simple je . penah hilang kot ! fuhh -.-"
mase form 3 .kahkahkah :D skematik rite ? haha .
mase form 4 . childish rite ? haha (:
 huhu . so far sekarang Ana dah tak de dah diary diary ni (: naekmandatseket . hee.
sekarang maen ni pulak ... 




sekian (:



Anawahida
MayAllahbless (:



Sepi - Sixth Sense (:

Posted by Wahida Othman at 4:45 AM
Reactions: 
0 comments
entri.. entri .. entri .. (:

Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari

Mentari pagi
Bawakan embun sejukkan hati
Aku di sini menatap engkau menangis sepi
Oh sepi sepiku
Janganlah bersedih hati
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Oh sepi sepiku
Janganlah bersedih hati
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari
Hapus airmatamu dan jangan bersedih
Aku di sini menemanimu melukis hari


Alahai .. cair je Ana dengar lagu ni...
rasa macam kat awang awangan pun ade . Hee.
seriously,Adi memang superb laa !
teringin nak jadi macam dia . Err. I means pandai tulis lirik . gubah lagu . then . nyanyi .. 
nice voice pulak .. 
fuhh !
Respect laa diorang diorang yang pandai gubah/buat/nyanyi lagu sendiri .nice .nice job .
macam Ana Raffali tu (:
Ade seni tersendiri .
Ade ilham tersendiri .
Ade idea yang MANTOOOP !
i wish i could too...
but .. not to become a singer lah !
hee. (:
SUARA ITU AURAT (:
jadi komposer ker ..
tulis lirik ker..
 i love writing (:
Dulu dulu time budak sekolah main BUKU DIARY haa. 
tapi sekarang tak dah .
naik mandat sikit (:
BERBLOGGER (:
but all my diary...
nicest keep at my study table..(:
whoot ! kenangan tuh (:
yang takkan lupe sampai kapan pun !



Anawahida
MayAllahbless

Tuesday, January 11, 2011

For every part in my life..

Posted by Wahida Othman at 5:02 AM
Reactions: 
0 comments
Salam alaik .. (: 


 For every part in my life now..
they're the most important person in my life !


yang kat atas ni azue dan macek .
sumpa Ana cakap .. Hidup Ana sunyi kalau diorang takde !

gurau senda diorang .. yg sentiasa buat Ana 'hidup' di KMPK tu ..(:
ESPECIALLY macek ! ( Nurul Husna Abdul Rashid )
ade sorang lagi .. sara (:
tapi dia ni susa sikit nak bergambar . huh -.-"

even only just for a few month ...
rasa macam dah bertahun tahun kenal diorang !
so suweeed ! (:
i do love them damnly much !

Ini pula super duper friends Ana masa menuntut di Sytra dulu .


  Last moment we in sarjanarians (:

                                                 
With my chemistry's teacher, Mr . Yaman (:


  nicest friends, Nor Atirah Bt. Mohamad (:


Masa makan kek yg Ain bawa (: mishh them !!

I'll never forget my precious moment with them ^.^v





Monday, January 10, 2011

FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th! | Weekly World News

Posted by Wahida Othman at 10:41 PM
Reactions: 
0 comments

ehem ehem . alahai .. agak agak betul ke desas desus ni ?

dan kalau betul . ape yang kalian semua rasa..?

sedih ..?






stok hepi tak ingat ! 

(sebab mak pun ade fb sampai dah tak masak kat rumah)




kecewa ? (sebab da ramai kawan kat sini)




biase ? ( jarang online pung )



atau ..

tak rasa ape ape pasal tak de pung akaun fb ..?

for me , terpulang la ape nak jadi pun.
takde effect pun kalau fb takde . (:
I'm still alive what... (: hee.


p/s : masing2 punya pandangan masing2 rite?
jangan ade yang nak bunuh diri suda pasal bende alah ini !


Anawahida
MayALLAHbless

Dua minggu yang sangat indah ^.^

Posted by Wahida Othman at 4:54 AM
Reactions: 
3 comments
Entri kali ini sebenarnya agak suka suki . Hee. Just nak rewind balik ape yang dah berlaku for the world life in 2010. tapi yang paling Ana rasa takkan dapat lupa sampai kapan pun .. is THE TWO WEEKS (: before. belum terlambat kut Ana nak wish Happy New Year !!. keke . Moga2 life 2011 ni more more more precious (:
Lebih mendapat keberkatan Allah .. amin (: Hidup kalau tak dapat berkatNya pun tarak guna kan kan ?
oke oek .Berbalik kepada cerita dua minggu tu . mesti ter musykil musykil kan ?
ape la agaknya..?



Actually . that is my precious memory masa Ana ambil lesen . Ana takkan dapat lupakan 'dia'. (: (: (:











Bila terfikir pasal dia Ana tersenyum sorang2 . Maybe dia sudah lupakan Ana tapi Ana..? NEVER !
Entah la macam mana Ana bole kenal dengan 'dia' tapi yang pastinya dua minggu tu Ana rasa bahagia sangat !
Kawan Ana la yang bagi num fon Ana dekat 'dia'. tanpa kebenaran Ana . TANPA KEBENARAN YE. hish.. Mula mula tu Ana germ la jugak kan, tapi nak buat macam mana ? Tangan gatal sangat . hee. 
tak kisah lah Ana pasal tu .
Start dari tu lah Ana dan 'dia' KAWAN . (:
'dia' sangat baik ( pada mata Ana la ) . sangat handsome (: (pada mata Ana la )
tapi mungkin Ana ni maseh mentah , masih setahun jagung untuk masuk dalam 'alam' ni ..
Ana pun tak tahu macam mana Ana bole tersangkut dengan'dia'. Memang LELAKI NI PANDAI MENGAYAT KAN ? SETUJU ? Ana setuju sebab Ana yang cakap (: Ana dah tejebak . Naseb . Ana maseh diberi peluang untuk back to normal . Maybe ini pengajaran buat Ana kan ?
Cerita ini macam takde ending sebenarnya . Ana tak nak cerita panjang lebarlah . The things is ..



Ana sayang 'dia' sebagai seorang kawan. KAWAN .

Ana rindu 'dia' sebagai seorang kawan . KAWAN .

Tapi mungkin Ana takkan dapat tahu apa2 lagi dah pasal dia . sebab Ana yang buang 'dia' dari hidup Ana .
hmm (:
This is a first time Ana fall in love. WOW ! 
HAHA (:


Cinta monyet kan ..? 

Ana tak nah dah terjebak dalam semua ni selagi belum tiba masanya . Sekarang Ana taknak kongsi kaseh Ana ni dengan siapa2 pun melainkan pada 


MAK AYAH . FAMILY . ANAK SEDARA YANG CHOMEL2 TU . (:

YANG PALING TERTINGGI... PADA ALLAH (:





P/S : kalau nak bercinta boleh tapi tunggu masanya tiba oke ?
I'll wait (:


MayALLAHbless
Ana wahida

lagu feveret Ana (:

Posted by Wahida Othman at 12:07 AM
Reactions: 
0 comments
Salam Alaik..


Hee. Entri kali ni Ana nak share pasal lagu feveret Ana. lagu ape ? haa. Kat bawah tu (:
See ? Statik - Gelap . Maybe some of u ade yang tak pernah dgr lagu ni or memang tak kenal langsung dengan penyanyinya . Tapi satu yangAna nak kasi tahu . Ana MINAT SANGAT SANGAT lagu ni ! (:




Band statik (Indie) ni memang Ana minat GILA. Ana mula dengar lagu diorang dekat XFM (: mula mula sekali lagu NIKMAT SEMENTARA (: stok shiok gila . hee. Sejak itu la Ana minat band ni . Bole katakan semua kot lagu2 diorang Ana tahu . Meh Ana listkan lagu diorang yang Ana tahu..
   
-Nikmat sementara
-Pusingan terakhir
-Cherita kita
-Bintang
-Curiga
-Dia
-Kehadirannya
-Gelap


So far.. itu je lah yang Ana tahu . Maybe ade lagi ke ? hee.






May Allah Bless
Ana Wahida

Sunday, January 9, 2011

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

Posted by Wahida Othman at 11:00 PM
Reactions: 
0 comments
Bismillahirrahmanirrahim..



Alhamdulillah (: akhernya . hee.
Setelah beberapa kali mencuba, akhernya terhasil jugak satu blog milik sepenuhnya Nurul Wahida Bt .Othman.
Atau pgl saje Ana (: Ntah la dah masuk berapa kali Ana create blog tapi satu pun tak lekat .
Bukan ape , masih 'baby' lg dalam dunia blogger ni. Maybe bagi Ana susah sikit nak faham BLOG ITU APE sebenarnya . hee. tp , tak salah mencuba lebih lebih kan ? (: Ntah la kenapa hati ni nak sangat ber BLOG2 ni, mungkin sebab trend sekarang yang sikit2 blog. sikit sikit blog. Last2 Ana jadi teringin la pulak (:
Walaupun Ana masih 'merangkak' sebenarnya . Err.. tapi tak kisah lah.Taram je la kan ? nhee. (:
okelah .
1st entri sampai sini je la kut .
Ana simpan untuk lain2 entri . (:






May Allah Bless.
Ana wahida (:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com