ME.LOVE.HLOVATE : )

When the girl or guy place the tulip beside his/her ears..the tulip will whisper their love's name.. : )

salam alaik : )

beelog ni simple sajaa. sape nak follow, my pleasure : ) sape taknak, no biggie : ) lets make friends xp

suka belog ini ..? hee : P

Friday, April 15, 2011

one year : )

salam alaik : ) sihat ?

entri kali ni tamau intro panjang panjang berjela macam utusan raja-raja dah. directly proportional to the subject terus : P hmm. tarik nafas... lepas : )
oke. today.. genap setahun + 1 hari : ) ape ye ? ape yang setahun satu hari ? tarikh kena saman ? kena patut ular ? kene gigit nyamuk ? haishh. haha :P nothin to remember actually. but my mind refused to do that : ) hmm . takpelahh. janji saya bahagia ? peduli ape kann ? : P 
yes. that's it. genap setahun . sekejap je kann ? rasa macam baru lagi . rasa macam baru je abis amik lesen . rasa macam baru je abih test jpj dengan JPJ lelaki from kelantan yg speaking dia punya bahasa mantaap gila dengan saya . *aduh.sampai mengganggu konsentrasi untuk memandu : )*
rasa macam BARU lagi semua tu .. kan ? hmm . that's we called LIFE : ) cepat sangat masa berlalu . and this is what we call TIME : ) tak de ape nak rewind pun . just nak cakap.. dah genap setahun : ) haha . dari tadi tak abis abis .. haih . hmm . betul . ape yg pasti . my mind always remind me about this friendship . always .haha . GOOD JOB MIND . dan jgn lupa untuk ingat bahawa SETIAP YANG BERTEMU PASTI AKAN BERPISAH . SETIAP PERTEMUAN AKAN ADA PERPISAHAN . keep this in your mind , Nurul Wahida : ) saya tahu . i always remember that . saya tak akan lupa . mungkin sampai bila bila . sebab ianya selalu ada dalam minda saya . penting sangat ke ? agak laa kot. : P .
huhu . setahun jugak laa saya dah penat bergembira + penat menangis + penat kecewa + penat bersuka ria .. semua segala bagai bercampur. hmm .but i like . it just nice. it give me EXPERIENCE : ) takde laa kuno sangat kan . hee. 

to know..and to let u know... i like that one yr : ) walau byk mane pahitnye..tak cukup gulaa nye . saya tetap suke ....

hmm . oke that all : ) 
and 'selamat ulang tahun perkenalan' : )
i kee that . tidely : )
dah . dah ... haha . 

anawahida
mayALLAHbless.


p/s : agak agak sempat tak selamat ulang tahun perkenalan yg ke-2 ? hmm .

0 comments:

Post a Comment

Friday, April 15, 2011

one year : )

Posted by Wahida Othman at 9:48 PM
Reactions: 
salam alaik : ) sihat ?

entri kali ni tamau intro panjang panjang berjela macam utusan raja-raja dah. directly proportional to the subject terus : P hmm. tarik nafas... lepas : )
oke. today.. genap setahun + 1 hari : ) ape ye ? ape yang setahun satu hari ? tarikh kena saman ? kena patut ular ? kene gigit nyamuk ? haishh. haha :P nothin to remember actually. but my mind refused to do that : ) hmm . takpelahh. janji saya bahagia ? peduli ape kann ? : P 
yes. that's it. genap setahun . sekejap je kann ? rasa macam baru lagi . rasa macam baru je abis amik lesen . rasa macam baru je abih test jpj dengan JPJ lelaki from kelantan yg speaking dia punya bahasa mantaap gila dengan saya . *aduh.sampai mengganggu konsentrasi untuk memandu : )*
rasa macam BARU lagi semua tu .. kan ? hmm . that's we called LIFE : ) cepat sangat masa berlalu . and this is what we call TIME : ) tak de ape nak rewind pun . just nak cakap.. dah genap setahun : ) haha . dari tadi tak abis abis .. haih . hmm . betul . ape yg pasti . my mind always remind me about this friendship . always .haha . GOOD JOB MIND . dan jgn lupa untuk ingat bahawa SETIAP YANG BERTEMU PASTI AKAN BERPISAH . SETIAP PERTEMUAN AKAN ADA PERPISAHAN . keep this in your mind , Nurul Wahida : ) saya tahu . i always remember that . saya tak akan lupa . mungkin sampai bila bila . sebab ianya selalu ada dalam minda saya . penting sangat ke ? agak laa kot. : P .
huhu . setahun jugak laa saya dah penat bergembira + penat menangis + penat kecewa + penat bersuka ria .. semua segala bagai bercampur. hmm .but i like . it just nice. it give me EXPERIENCE : ) takde laa kuno sangat kan . hee. 

to know..and to let u know... i like that one yr : ) walau byk mane pahitnye..tak cukup gulaa nye . saya tetap suke ....

hmm . oke that all : ) 
and 'selamat ulang tahun perkenalan' : )
i kee that . tidely : )
dah . dah ... haha . 

anawahida
mayALLAHbless.


p/s : agak agak sempat tak selamat ulang tahun perkenalan yg ke-2 ? hmm .

0 comments on "one year : )"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Template by YummyLolly.com